Proskating 5: * ONVERWOESTBAAR *

Vanaf vandaag bij de abonnees en in de winkels. Proskating 5. * ONVERWOESTBAAR . *Op de cover: Christijn Groeneveld over zijn herstel, het schaatsen en zijn leven nu. “Ik ben nu niet ongelukkiger dan voor mijn ongeluk. Misschien zelfs wel gelukkiger.”

In het magazine vertelt Groeneveld openhartig over zijn revalidatie, zijn leven nu en heeft hij een scherpe blik op het hedendaagse schaatsen. “Ik denk wel eens, wat een pannenkoeken.”

Carien: Na meer dan 20 jaar in de top kende zij hoogte en dieptepunten, maar echt stuk te krijgen was Carien Kleibeuker niet. Na dit seizoen stopt zij definitief, een terugblik op haar schaatscarrière.

Teun & Willem: In de Weinstube aan de Weissensee gingen Teun Breedijk en Willem Hut in gesprek over het marathonschaatsen van toen en nu.

Michel: Mulder over de weg terug naar de top. “Ik heb vaak gedacht aan stoppen.”

En het succesvolste schaatsland ter wereld zit al twee jaar zonder wereldrecords, wanneer halen we er weer een binnen? En op welke afstand heb je als schaatser de grootste kans op succes?

Maar ook Ineke Dedden, columns, de nieuwste producten, De Hollandse 100 en nog veel meer. Nu verkrijgbaar bij de betere boekhandels. Lid worden kan natuurlijk ook. Voor slechts €24,95 ontvangt u al zes schaatsmagazines vol schaatsverhalen.