Zweeler SchaatsJaarspel

SchaatsJaarspel 2019/2020: Minimaal 1.250 euro aan prijzen!

Het internationale schaatsseizoen gaat vrijdag 15 november om 15:30 uur van start met de World Cup in Minsk. En natuurlijk start dan ook het SchaatsJaarspel 2019/2020 van Zweeler. 

Het World Cup Kwalificatie Toernooi vormde het startschot van het nieuwe schaatsseizoen. Uiteraard mogen daarbij de Schaatsjaarspellen van Zweeler niet ontbreken. Met een groepenspel én een budgetspel is er voor ieder wat wils. Stel jouw favoriete team samen met schaatsers die punten kunnen scoren vanaf de World Cup in Minsk tot en met de World Cup Finale in Heerenveen. Met onderweg het EK en meerdere WK’s. In totaal is er minimaal 2.000 euroaan prijzengeld!.

Voor slechts 7 euro strijd je mee om de prestigieuze titel en een deel van de prijzenpot die minimaal 1.250 eurobedraagt. De eerste prijs is op dit moment 250 euro. Naast de kans op een mooie geldprijs zal het volgen van de wedstrijden een stuk spannender zijn met een eigen team. De belevenis van een schaatsseizoen wordt zo vele malen leuker en daar draait het uiteindelijk om.

Naast het groepenspel heeft Zweeler dit jaar wederom een budgetversie opgezet: SchaatsJaarspel budget.  Voor dit spel krijg je 320 miljoen euro budget om 20 schaatsers te kiezen. Ook dit spel kost 7 euro en start met een prijzenpot van 750 euroen een eerste prijs van minimaal 150 euro!

Heel veel plezier met alle spellen en een mooi schaatsseizoen!

Klik hier om je direct te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!