Schaatsen met 25 graden

Schaatsbaan Den Haag Centraal a.s. maandag open

Het schaatsseizoen begint aanstaande maandag om 12.00 uur. Dan opent de overdekte schaatsbaan op het Anna van Buerenplein naast station Den Haag Centraal. De schaatsbaan staat er van 15 oktober tot en met 11 november 2018. Initiatiefnemers zijn de gemeente Den Haag en Food Hall MingleMush.

Schaatsstad

Den Haag is een echte schaatsstad. Vandaar het idee voor een schaatsbaan op de best bereikbare plek van de stad, pal naast Den Haag Centraal. De schaatsbaan is zeven dagen per week geopend en er zijn schaatsen te huur. Natuurlijk is ook de horeca aan het Anna van Buerenplein geopend, om na afloop met een hapje of drankje op te warmen. Meer informatie is te vinden op de speciale website SchaatsbaanDenHaag.nl.

‘Een feestje voor Den Haag’

Initiatiefnemer van de schaatsbaan is Food Hall MingleMush, die steun kreeg van de gemeente Den Haag. Naast de gemeente doet ook onder andere de Kinderboekenmuseum, Nationaal Archief, Universiteit Leiden en octrooi en merkenbureau Arnold & Siedsma mee.

Eigenaar Samir Harchaoui van MingleMush: ‘Het Anna van Buerenplein verdient meer bekendheid. En hoe kun je dat beter voor elkaar krijgen dan met een schaatsbaan? Het is een feestje voor Den Haag, aangeboden door een bijzonder plein.’

Praktische informatie

Locatie: Anna van Buerenplein
Data: 15 oktober t/m 11 november 2018
Openingstijden: ma t/m vr van 12.00-21.00 uur; za 10.00-21.00 uur; zo 10.00-20.00uur
Herfstvakantie van 20 t/m 28 oktober: elke dag geopend vanaf 10:00 uur.
Toegangsprijs: kinderen t/m 12 jaar: € 3,50 / vanaf 13 jaar: € 5,50 /  schaatshuur: € 3,50
Website: SchaatsbaanDenHaag.nl