AGU kledingpartner van schaatsteam IKO

AGU is een partnership voor minimaal vier jaar aangegaan met schaatsteam IKO. Het Nederlandse kledingmerk ondersteunt de ambitieuze plannen van het langebaan schaatsteam en zal in ieder geval tot en met de Olympische Spelen van 2022 in China bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het team.

De schaatspakken zijn door Sportconfex BV en AGU ontwikkeld. Door de pakken samen met de schaatsers te ontwikkelen kan AGU de meest hoogwaardige, innovatieve en aerodynamische kleding ontwikkelen.

“Met keuze voor nieuw talent zoals Jutta Leerdam, aangevuld met de ervaring van Olympisch kampioenen Jorien ter Mors en Suzanne Schulting staat er een mooi team. We zijn een samenwerking aangegaan voor de lange termijn omdat we geloven in de aanpak van Team IKO. Het is voor AGU heel waardevol om de kledinginnovaties die we met TEAM IKO neerzetten door te geven aan de breedtesport en in onze schaatscollecties terug te laten komen. Doordat we nu ook vertegenwoordigd zijn in het schaatsen, kleden wij diverse sporters, het hele jaar rond, niet alleen wielrenners en schaatsers, maar ook inline skaters, hardlopers en triatleten.” Aldus Björn Jeurissen, CEO AGU.

Martin ten Hove, oprichter en coach Team IKO: “De kwaliteit en ambitieuze plannen van AGU sluiten naadloos aan bij onze team ambities. Met AGU zijn we verzekerd van de snelste schaatspakken. Daarnaast zijn we trots om met zo’n mooi Nederlands merk te bouwen aan de toekomst waarmee we samen het schaatsen dichterbij de schaatsfans kunnen brengen.”

Foto: Timsimaging.nl