SchaatsJaarspel 2018/2019: Minimaal 1.250 euro aan prijzen!

Het internationale schaatsseizoen gaat vrijdag 16 november om 07:30 uur van start met de World Cup in Obihiro. En natuurlijk start dan ook het SchaatsJaarspel 2018/2019 van Zweeler.

Met het World Cup Kwalificatietoernooi in Thialf is het schaatsseizoen voor de Nederlandse liefhebbers weer op gang geschoten. Met vooral een indrukwekkende Patrick Roest en Antoinette de Jong en nieuwe talenten als Jutta Leerdam en Joy Beune in de schijnwerpers. Maar kunnen zij dit niveau de komende maanden doortrekken? En welke buitenlanders gaan op de EK’s en WK’s vlammen? Dat zijn vragen voor de schaatsjaarspellen van Zweeler. Er is zowel een groepen- als budgetvariant waarbij je een team moet samenstellen dat gedurende het hele seizoen punten kan scoren. Doe mee en strijd mee voor mooie geldprijzen naast de eeuwige roem.

Voor slechts 7 euro strijd je mee om de prestigieuze titel en een deel van de prijzenpot die minimaal 1.250 eurobedraagt. Vorig jaar kwam de prijzenpot uiteindelijk uit op 2.968 euro! De eerste prijs is op dit moment 250 euro. Naast de kans op een mooie geldprijs zal het volgen van de wedstrijden een stuk spannender zijn met een eigen team. De belevenis van een schaatsseizoen wordt zo vele malen leuker en daar draait het uiteindelijk om.

Naast het groepenspel heeft Zweeler dit jaar wederom een budgetversie opgezet: SchaatsJaarspel budget.  Voor dit spel krijg je 300 miljoen euro budget om 20 schaatsers te kiezen. Ook dit spel kost 7 euro en start met een prijzenpot van 750 euroen een eerste prijs van minimaal 150 euro!

Heel veel plezier met alle spellen en een mooi schaatsseizoen!

Klik hier om je direct te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!