Proskating is klaar voor de start!

Proskating is helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Vrijdag ligt het eerste nummer van seizoen 2018 /2019 in de winkels en bij de abonnees op de mat.

Het nummer, ‘Klaar voor de Start’, is in verschillende boekhandels in Nederland te verkrijgen. Kijk op de site voor een boekhandel bij jou in de buurt.

Proskating Magazine nummer 1 seizoen 2018-2019

Het themanummer zit boordevol mooie verhalen. Onder andere: wereldkampioen Patrick Roest over de voorbereidingen op komend seizoen. Jesper Hospes en Jan Ykema geven een kijkje in het sprintersbrein voor de perfecte start. Trainers Henk & Piet Gemser en Pieter Bult kijken hoe de trainingsarbeid richting de start van het seizoen is veranderd in de afgelopen decennia en Niels Mesu zit weer in de wachtkamer. Hij vertelt hoe het nu met hem gaat. Jeroen Otter kijkt met ons vooruit op het nieuwe olympische onderdeel Mixed-relay en nog veel meer.

Een vernieuwd magazine waar het hele team de afgelopen maanden keihard aan heeft gewerkt. En het resultaat mag er zijn, zo vinden wij. Mis ‘m niet!