De laatste editie van dit seizoen is uit: Proskating 6 ‘in balans’

We maken de balans op van het schaatsseizoen 2019/2020. Welke sporters verrasten en wie vielen er tegen? Een seizoen wat bovendien een bizarre afsluiting kende en iedere sporter momenteel thuishoudt.

Op de cover Jorrit Bergsma. De regerend wereldkampioen mass start weet als geen ander hoe het is om dagelijks bezig te zijn in de zoektocht naar de juiste balans. De balans tussen veel en hard trainen en tegelijkertijd een goede vader en echtgenoot te zijn.

Ivanie Blondin is de depressie voorbij. De Canadese specialiste op de mass start wist indruk te maken tijdens de WK afstanden en WK allround in Hamar. De doorbraak dankt ze naar eigen zeggen voor een groot deel aan haar Nederlandse coach Remmelt Eldering, die haar uit haar depressie haalde.

En Femke Kok, het grootste schaatstalent van dit moment vertelt over haar haar leven, haar doelen en de moeilijke keuzes die ze soms moet maken. Verder lees je over het keerpunt in de carrière van Bob de Jong, de mislukte olympische missie van Martina Sablikova, de shorttrackzusjes Xandra en Michelle Velzeboer en over Marianne Vos die nog altijd van schaatsen houdt.

Deze wil je lezen! Haal Proskating snel in huis, bestellen kan hier:
PROSKATING 6 – In balans bestellen