​SchaatsJaarspel 2017/2018

Het internationale schaatsseizoen gaat vrijdag 10 november om 16.30 uur van start met de World Cup in Heerenveen. En natuurlijk start dan ook het SchaatsJaarspel 2017/2018 van Zweeler.

Alle blikken zullen de komende maanden gericht zijn op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Een gouden plak in Zuid-Korea zal voor de meeste schaatsers het ultieme doel zijn. Met het jaarspel wordt echter het hele seizoen gepiekt. Alle zes World Cups, de WK Sprint, het WK Allround in Amsterdam en de nieuwe EK Afstanden zullen meetellen naast de Olympische Spelen. En daarbij zullen lastige keuzes gemaakt moeten worden. Zo mag je als deelnemer slechts vier schaatsers kiezen uit het volgende rijtje toppers: Heather Bergsma, Brittany Bowe, Nao Kodaira, Sven Kramer, Pavel Kulizhnikov, Kjeld Nuis, Martina Sablikova en Ireen Wüst.

Voor slechts 7 euro strijd je mee om de prestigieuze titel en een deel van de prijzenpot die minimaal 1.500 euro bedraagt. Vorig jaar kwam de prijzenpot uiteindelijk uit op 2.273 euro! De eerste prijs is op dit moment 209 euro. Naast de kans op een mooie geldprijs zal het volgen van de wedstrijden een stuk spannender zijn met een eigen team. De belevenis van een schaatsseizoen wordt zo vele malen leuker en daar draait het uiteindelijk om.

Naast het groepenspel heeft Zweeler dit jaar wederom een budgetversie opgezet: SchaatsJaarspel budget. Voor dit spel krijg je 300 miljoen euro budget om 20 schaatsers te kiezen. Ook dit spel kost 7 euro en start met een prijzenpot van 600 euro en een eerste prijs van minimaal 112 euro!

Tot slot zal Zweeler voor elk toernooi dat meetelt voor het jaarspel een apart spel organiseren. Zo kunnen de echte ‘diehard’ fans al voor 2,5 euro meespelen tijdens de World Cup in Heerenveen. Selecteer 15 schaatsers en scoor per afstand in de A-groep punten. De minimale prijzenpot is hier 300 euro!

Heel veel plezier met alle spellen en een mooi schaatsseizoen!

Klik hier om je direct te registreren!

AANBIEDINGEN